Tarvitsetteko suurempia eriä tiettyä tuotetta? Pitäisikö saada hankittua jotain tietynlaista tavaraa ulkomailta, mutta tuontikuviot ovat liian hankalat? Etsittekö luotettavaa suomalaista maahantuojaa tai alihankkijaa? Älkää etsikö kauempaa!
Ihmevekotin.fi voi toimia hankkijana erilaisiin isompiinkin tavarahankintoihin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme ja kertokaa tarpeenne niin me hoidamme tarvittavat tuontiasiat!

 

 

Tilaaminen laskulla:

Tarjoamme yrityksille sekä oppilaitoksille mahdollisuuden maksaa laskulla tarvittaessa. Ensisijaisesti suosimme paperitonta E-Laskua, mutta voimme tarvittaessa tarjota maksumahdollisuuden myöskin paperilla. Tässä tapauksessa lähetämme laskun tilauksen mukana sekä sähköisen kopion laskusta tilaajan sähköpostiin. Laskuissa on oletusarvoisesti 14 päivän maksuaika.

Voitte tilata laskulla ottamalla meihin suoraan yhteyttä sähköpostilla taikka yhteydenottolomakkeella, ilmoittaen viestissä haluamanne tuotteet lukumäärineen sekä toimitus- ja laskutustiedot.

Vaihtoehtoisesti voitte tehdä tilauksen normaalisti verkkokaupan kautta, sillä poikkeuksella että Toimitustapaa valittaessa laittakaa viestikenttään "Maksu laskulla" - sekä laskutustiedot. Tämän jälkeen valitkaa maksutavaksi "Maksa pankkisiirrolla"(huom, ei Klarna) ja teemme teille laskun tilauksesta. Järjestelmä lähettää sähköpostiinne automaattisesti viestin tarvittavasta pankkisiirrosta, mutta voitte jättää viestin huomiotta.

Huom! Emme toistaiseksi myy laskulla toiminimiyrittäjille jotka ovat olleet toiminnassa alle vuoden. Lisäksi pidämme oikeuden purkaa laskulla tehdyt kaupat ennen tilauksen lähetystä mikäli arvelemme tilaajan maksukyvyssä olevan ongelmia.

Tarvittaessa kysymme teiltä lisätietoja tilaukseen liittyen sähköpostitse.

 

 

Yhteydenotto:

asiakaspalvelu@ihmevekotin.fi

Yhteydenottolomake